Speeldag 2 van de RDF Jeugd Ranking ’16-’17 levert winst op voor Dylan van Beers, Larissa Boogaart en Wessel Walraven.

winnaars-rdf-ranking-20162

Ondanks het mooi weer waren er toch een aantal jeugdspelers op tijd aanwezig in de prachtige dartlocatie La Carambole in Roosendaal. Helaas konden er deze keer geen Roosendaalse jongeren      worden begroet maar wellicht ziet dat er op 22  oktober anders uit wanneer La Carambole opnieuw gastheer is voor de derde speeldag van de door de Roosendaalse Darts Federatie georganiseerde kennismaking met darts voor de jeugd.

Afgelopen zaterdag was het enthousiasme bij de aanwezige spelers en het publiek in ieder geval optimaal en werd er fanatiek gestreden voor ranking punten en natuurlijk de mooie bekers die iedere speeldag te verdienen zijn.

De winst ging afgelopen zaterdag bij de junioren (14-18 jaar) naar Dylan van Beers, bij de meisjes naar Larissa Boogaart en bij de aspiranten (6-14 jaar) naar Wessel Walraven. Zij konden allen een mooie beker mee naar huis nemen.

Op zaterdag 22 oktober aanstaande zal de volgende (3e speeldag) ranking worden gespeeld in La Carambole in Roosendaal en is er dus opnieuw gelegenheid om een middag dartplezier te beleven.

Meer informatie over (jeugd)darts in de regio Roosendaal kunt u vinden op http://www.rdfdarts.nl/ .

Geef een reactie