Eventuele opstart seizoen 2021-2022

Vanaf 5 juni komen er wat versoepelingen aan, die het mogelijk maken om onder restricties weer te gaan trainen in het café.

Sinds 2 weken krijg ik (Linda) vaak al de vraag tot wanneer teams zich in kunnen schrijven. Graag wachten wij (om misschien teleurstelling te voorkomen) nog even met het openen van de inschrijfmodule tot er meer duidelijkheid is, want met restricties is het natuurlijk nog niet mogelijk een competitie te starten, dit is vorig seizoen wel gebleken.

Wel kunnen jullie als leden alvast het voorbereidende werk doen, zoals alle info verzamelen van de spelers, zodat de (eventuele) inschrijving wat vlotter kan verlopen.

Ook kunnen jullie alvast de map opzoeken van vorig seizoen, en deze afstoffen, want om kosten te besparen wil ik iedereen vragen deze dit jaar in ieder geval te hergebruiken. (papierwerk wordt aangevuld, of vervangen bij andere divisie).

Iedereen die vorig seizoen contributie hebben betaald, kunnen zich (bij opening inschrijving) kosteloos inschrijven voor het komend seizoen.

Maar we juichen nog niet te vroeg, alles is nog mogelijk is het afgelopen jaar wel gebleken. 😉

2 thoughts on “Eventuele opstart seizoen 2021-2022

    • Ja Kees, je hebt gelijk.
      Maar omdat we een jaar hebben stil gestaan, heb ik dit hele jaar maar even uit mijn geheugen gewist.

      Ik heb het aangepast 😉

Geef een reactie