Overstappen buiten de transferperiode

Ferry Beijleveld en Joey van Vlimmeren hebben een verzoek ingediend om overgeschreven te worden nadat hun team Van de Wereld in de ere divisie is opgeheven naar het team Goldenboys uit de ere divisie. Gegronde bezwaren tegen deze overstap, kunnen per e-mail gestuurd worden naar rdfdarts@gmail.com Mochten er in twee weken geen gegronde bezwaren zijn zij op 18 maart speelgerechtigd bij Goldenboys.

Maikel Smout heeft een verzoek ingediend om overgeschreven te worden nadat zijn team Van de Wereld in de ere divisie is opgeheven naar het team Jansen & Jansens 2 in de ere divisie. Gegronde bezwaren tegen deze overstap, kunnen per e-mail gestuurd worden naar rdfdarts@gmail.com Mochten er in twee weken geen gegronde bezwaren zijn zij op 16 maart speelgerechtigd bij Jansen & Jansens 2.

John Antes en Mikel van Maastrigt hebben een verzoek ingediend om overgeschreven te worden nadat hun team ‘t Vossehol in de ere divisie is opgeheven naar het team Fendertse Hioeve 1 uit divisie 1B. Gegronde bezwaren tegen deze overstap, kunnen per e-mail gestuurd worden naar rdfdarts@gmail.com Mochten er in twee weken geen gegronde bezwaren zijn zij op 3 maart speelgerechtigd bij Fendertse Hoeve 1.

Koen van Zomeren heeft een aanvraag ingediend om buiten de transferperiode een overstap te doen van team Dorpskoffiehuis 1 divisie 2B naar team Jaclie Giants divisie Ere. Gegronde bezwaren tegen deze overstap, kunnen per e-mail gestuurd worden naar rdfdarts@gmail.com Mochten er in twee weken geen gegronde bezwaren is hij op 20 februari speelgerechtigd bij Jaclie Giants.

Eric Luijten heeft een aanvraag ingediend om buiten de transferperiode een overstap te doen van team Van de Wereld divisie Ere naar team Wanderers divisie 1A. Gegronde bezwaren tegen deze overstap, kunnen per e-mail gestuurd worden naar rdfdarts@gmail.com Mochten er in twee weken geen gegronde bezwaren is hij op 20 februari speelgerechtigd bij Wanderers.

Geef een reactie