Beëindiging competitie

Beste darters

Helaas is ons jubileumjaar niet het feestelijke jaar geworden waar we hebben gehoopt. De competitie is stopgezet en de locaties blijven nog een tijdje dicht.

Er zijn dit jaar geen landelijke kampioenschappen, dus ook geen kampioenen en  overall kampioenen. Ook is het nu nog te vroeg om maar te denken aan een eindfeest.

De stand blijft staan zoals deze nu is, er zullen alleen bekers worden gegeven voor de hoogste uitworpen en 180 scores. Er worden geen bekers gegeven aan de teams die nu bovenaan staan. Dit omdat er sommige teams wedstrijden meer hebben gegooid dan anderen en we hierdoor niemand echt als kampioen kunnen aanwijzen.

Voor volgend seizoen gaan we kijken welke teams er nu met kop en schouders boven de rest uitsteken, deze teams promoveren naar een hogere divisie. Het zijn er nooit meer dan 2 per divisie. Wanneer een team heel graag wil promoveren of degraderen, kan dit natuurlijk bij mij worden aangegeven.

Verder hopen we natuurlijk dat iedereen weer gezond en wel in kan schrijven voor het volgende seizoen, we zullen even moeten afwachten hoe lang deze maatregelen blijven duren.

Pas op jezelf

Geef een reactie