Competitie 2020-2021

De meeste inschrijvingen zijn binnen, en we hebben helaas te maken met een terugloop van teams. Veel teams geven aan dat ze nog liever een jaartje wachten gezien de situatie waarin we ons op dit moment bevinden. En helaas zijn er een aantal locaties mee gestopt, waardoor het voor teams moeilijk wordt nog in te schrijven.

Om de meeste teams blij te maken (helaas nooit iedereen) is er gekozen om een eerste divisie te laten vallen. Hierdoor zijn er wat teams geschoven, maar dit had de minste impact op de gehele competitie. Dit wil wel zeggen dat er wat vollere divisies zijn en dat er meer gegooid kan worden en daar doen we het voor.

Daarnaast zijn er ook teams die niet willen betalen, omdat ze eerst willen zien dat er ook echt begonnen gaat worden ondanks dat de contributie heel erg laag is gehouden dit jaar. Omdat zelfs ik dit niet kan garanderen staan deze teams nog niet op de lijst, want niet betalen is niet ingeschreven.

Ik zal zo snel als mogelijk beginnen met de gehele indeling, jullie kunnen het volgen via je teambeheerpagina.

Met vriendelijke Groet

Linda Gulden

Geef een reactie