Mutatieformulieren

De volgende divisies hebben hun mutatieformulieren 19-04 per email ontvangen,

Ere

3A

3B

3C

 

De volgende divisies hebben hun mutatieformulieren 18-04 per email ontvangen,

1A

1B

2A

2B

2C

 

 

Mutatieformulier

Het mutatieformulier is zowel naar de captain, als naar de cocaptain gemaild. Bij verenigingen ook naar de secretaris wanneer hier de gegevens van aanwezig zijn.  Er zijn 2 versies, 1 in Excel, waarin jezelf de wijzigingen kan aangeven en terugmailen, 1 in pdf.

Even wat uitleg over het mutatieformulier,

Vul in of je gebruik wil gaan maken van teambeheer volgend seizoen (zie info hieronder)

Streep op de eerste pagina door welke gegevens niet kloppen. Dit zijn de gegevens die bij ons bekend zijn uit het seizoen 2015-2016. Pasjes die volgend seizoen gaan verlopen worden in kleur aangegeven, zodat er alvast een nieuwe foto gestuurd kan worden.

Op de tweede pagina kunnen wijzigingen worden genoteerd. Ook kan er dit jaar aangegeven worden op welke dagen je niet kan spelen. We zullen hier proberen rekening mee te houden.

Ook kan op deze pagina een wildcard worden aangevraagd voor een andere divisie.

Op de derde pagina een handtekening en per post of per mail voor 1-06-2016 terugsturen naar

RDF

Sint Maartenstraat 3

4751 TP, Oud-Gastel

rdfdarts@gmail.com

 

Aanschaf Teambeheer

Op de ALV van 26 januari j.l. is er aangegeven dat er interesse is om een competitiesysteem aan te schaffen. We zijn op dit moment in onderhandeling met Teambeheer. We gaan proberen dit per volgend seizoen al in gebruik te nemen, maar het is nog niet zeker of dit op zo’n korte termijn gaat lukken.

Hierin kunnen de standen (wellicht volgend seizoen al) digitaal worden doorgegeven en de uitslagenlijsten per foto worden doorgestuurd.  Captains die dit willen, krijgen vooraf duidelijke uitleg hoe het systeem werkt en een aanpassing van het reglement.

Ook het wijzigen van gegevens, het doen van betalingen kan allemaal met dit systeem.

Wel blijft er een optie volgend seizoen om zoals jullie gewend zijn de uitslagenlijsten per post worden doorgestuurd en dat de competitieleider deze voor jullie verwerkt.

Geef een reactie