Gezocht !!! Oud-leden van Dart Vereniging Woensdrecht!

Dart Vereniging Woensdrecht
6 januari om 16:18

OPROEP GEZOCHT (svp delen): Oud-leden van Dart Vereniging Woensdrecht! Dit jaar staat DVW 20 jaar ingeschreven als vereniging bij de KvK. Dit willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Dit jaar willen we onder andere een reunië-toernooi organiseren voor leden en oud-leden. Omdat onze adressenlijst natuurlijk niet meer up-to-date is roepen wij oud-leden op om hun gegevens door te sturen aan: DartVerenigingWoensdrecht@hotmail.nl Ook is DVW op zoek naar spullen uit de oude doos; heb je nog foto’s of een oud clubblad liggen? Graag maken wij er kopieën van zodat we de Reunie kunnen “aankleden” en (meer dan) 20 jaar DVW kunnen laten zien. Graag willen wij vragen om dit bericht zo veel mogelijk te delen zodat we hopelijk iederen kunnen bereiken die in het verleden lid is geweest van DartVerenigingWoensdrecht. Meer info: www.dart-vereniging-woensdrecht.nl

Geef een reactie