Inschrijving seizoen 2016-2017

Ok. De inschrijfdatum voor bestaande teams stond dit jaar op 01 juni, maar dit is duidelijk voor veel teams niet gelukt. Wel wil ik vragen om de mutatieformulieren zo snel mogelijk door te sturen.

Met het nieuwe systeem Teambeheer besparen we in de toekomst veel tijd, maar dit seizoen moet ik nog veel handmatig doen om de gegevens compleet in het systeem te krijgen.

Wanneer de inschrijving door mij gedaan is, wordt er een inlogcode naar de captain gestuurd. Ook naar teams die volgend seizoen nog niet met het systeem willen gaan werken. Hierdoor is het duidelijk dat de inschrijving is gedaan. Ook kan iedereen een kijkje nemen in het systeem.

Facturen worden dit seizoen nog per email gestuurd.

In het seizoen 2017-2018 is het voor elk team verplicht om met teambeheer te gaan werken. Teams die nu nog twijfelen raad ik aan er nu mee te gaan werken. Dit seizoen gaan we er wat soepeler mee om, omdat het voor iedereen nog nieuw is, het seizoen erna staan er duidelijke en strikte regels op papier waar iedereen zich aan moet houden.

Mvg Linda

Geef een reactie